Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Άλγεβρα Α΄ Λυκείου Επανάληψη Χριστουγέννων

Νέα εφαρμογή, για μαθητές Α΄Λυκείου

Είναι έτοιμη και έχει αναρτηθεί στο play store της Google, η νέα εφαρμογή για μαθητές Α΄ Λυκείου. Την εφαρμογή, μπορείτε να τη βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://play.google.com/store/apps/details?id=alikioualgebrachristmas.supermath.studentΕφαρμογή για μια καλή επανάληψη στην Άλγεβρα Α΄ Γενικού Λυκείου, στις διακοπές των Χριστουγέννων. 
 Η εφαρμογή περιέχει πάνω από 260 ασκήσεις από τα κεφάλαια:


-Κεφάλαιο 1ο Πιθανότητες,
-Κεφάλαιο 2ο Οι Πραγματικοί Αριθμοί,
-Κεφάλαιο 3ο Εξισώσεις, έως και την παράγραφο 3.2.,
του σχολικού βιβλίου: Άλγεβρα και Στοιχεία Πιθανοτήτων Α΄ Γενικού Λυκείου και καλύπτουν τη συγκεκριμένη διδακτέα – εξεταστέα ύλη.
Οι ασκήσεις παρουσιάζονται με ΤΕΣΤ των 18 ασκήσεων, σε 4 θέματα. Επιλέγονται τυχαία από τη βάση ασκήσεων της εφαρμογής και για το λόγο αυτό ποτέ δύο ΤΕΣΤ δε θα είναι ίδια, αφού δημιουργούνται χωρίς υπερβολή, εκατομμύρια συνδυασμοί ασκήσεων. Για να μπορέσει κάποιος να δει το σύνολο των ασκήσεων της βάσης, θα πρέπει να … τρέξει τουλάχιστον 18 συνεχόμενα ΤΕΣΤ.
Ο μαθητής σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να ελέγξει τις γνώσεις του χωρίς το κουραστικό αλλά κυρίως χρονοβόρο γράψιμο. Καταβλήθηκε προσπάθεια, οι ασκήσεις να είναι τέτοιες ώστε ο μαθητής να μη χρειάζεται στυλό και χαρτί για να απαντήσει. Αρκεί να γνωρίζει καλά τη μεθοδολογία.
Η εφαρμογή έχει προσεχθεί για την λειτουργικότητά της, την καταλληλότητα από χρηστική άποψη, την διαλειτουργικότητα, την αξιοπιστία, την ευχρηστία της. Λειτουργεί σε κινητά και ταμπλέτες android διαφόρων διαστάσεων και αναλύσεων οθόνης (από 240x320 και πάνω).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου